گروه علمی: محققان به رابطه بین دفعات کمتر مصرف نمک در رژیم غذایی و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی پی بردند.به گزارش بهداشت نیوز، بر اساس مطالعه جدید کالج آمریکایی قلب و عروق، افزودن نمک اضافی به غذاها به دفعات کمتر با کاهش خطر بیماری قلبی، نارسایی قلبی و بیماری ایسکمیک قلبی مرتبط است. حتی در ...
گروه علمی: نتایج یک مطالعه جدید دانشگاه ادینبورگ انگلستان نشان داد مصرف بیش از حد مواد غذایی شور میتواند منجر به افزایش سطح استرس شود.به گزارش بهداشت نیوز، محققان دریافتند زمانی که موشها با رژیم غذایی پرنمک تغذیه میشوند، سطح هورمون استرس ۷۵ درصد افزایش مییابد.
کارشناسان ...
گروه سلامت: مصرف بیش از حد نمک و مواد غذایی شور سطح استرس را افزایش میدهد.به گزارش ایسنا، نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که رژیم غذایی حاوی مقدار زیادی نمک میتواند به افزایش سطح استرس کمک کند.
محققان با مطالعه روی موشها دریافتند رژیم غذایی پر نمک سطح هورمون استرس ...
گروه علمی: امروز نمک یکی از ادویههای بسیار دوست داشتنی و پرطرفدار و پرکاربرد است. باید بدانید در گذشته نمک بسیار کمیاب بوده بنابراین در دسترس همه نبوده است، اما امروز این ادویه بسیار زیاد و در دسترس همگان است.نمک افزون بر اینکه یک چاشنی مهم در غذا و آشپزیست در نگهداری مواد غذایی ...
گروه علمی:برخی از کارشناسان از ارتباط میان قند خون بالا و مصرف نمک زیاد سخن میگویند.پایگاه «هندوستان تایمز» در گزارشی به بررسی رابطه میان مصرف زیاد نمک و قند خون پرداخت. در این گزارش آمده است که طبق یک پژوهش، مصرف نمک زیاد با سطح قند خون بالا و سطح بالای A۱C مرتبط است.
این ...
گروه علم و فناوری: یک مطالعه جدید نشان داده که کاهش مصرف ۱ گرم نمک در روز ممکن است خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد.
بهگزارش Medical News Today بر اساس مطالعه جدیدی که در مجله BMJ Nutrition Prevention & Health منتشر شده است، مدلهای کامپیوتری نشان میدهند که کاهش مصرف نمک ...
گروه علمی: یک مطالعه تازه نشان داده است که جایگزینی نمک با کلرید پتاسیم باعث کاهش فشار خون و در نتیجه خطر حمله قلبی، سکته مغزی و بیماریهای قلبی عروقی میشود.بروس نیل، مدیر اجرایی موسسه جورج برای سلامت جهانی در نیوتاون استرالیا میگوید: با جایگزینی نمک معمولی با کلرید پتاسیم، فشار خون ...
گروه علمی: پژوهشگران دانشگاه پردو آمریکا در مطالعه اخیرشان اظهار کردهاند، وجود نمک در اقیانوسها ممکن است به طور قابل توجهی بر قابلیت سکونت زمین و فراتر از آن (زیست فرازمینی) تأثیر بگذارد.به گزارش ایسنا، پژوهشهای جدید پژوهشگران آمریکایی نشان میدهد که نمک ممکن است برای حیات روی ...
گروه علمی: امید به زندگی در میان افرادی که همیشه به غذایشان نمک اضافه میکنند در مقایسه با افرادی که هرگز نمک اضافه نمیکنند یا به ندرت نمک اضافه میکنند، کمتر است. بر اساس مطالعهای که بر روی بیش از ۵۰۰ هزار نفر انجام شده و نتایج آن اخیرا به انتشار رسیده است، افرادی که نمک اضافی ...
گروه سلامت:محققان آمریکایی در یک پژوهش جدید و جالب در نوع خود، به تربیت دوباره جوانه های چشایی افرادی که نیاز به رعایت رژیم غذایی کم نمک داشتند پرداخته و باعث شده اند این افراد، حس بهتری نسبت به چنین رژیمی پیدا کنند و راحت تر با آن کنار بیایند.
نتایج بررسی های اخیر دانشمندان بین المللی نشان می دهند ...
گروه علمی: حتما بسیاری از شما شنیده اید که رژیمهای غذایی کم نمک برای حفظ سلامتی ما و به ویژه افرادی که با بیماریهای قلبی و عروقی درگیر هستند، بسیار ضروری است، اما یافتههای شگفت انگیز یک مطالعه جدید علمی اخیراً نشان میدهد که رژیم غذایی کم نمک از مرگ یا مراجعه به بیمارستان جلوگیری ...
گروه سلامت: هنگامی که نمک بیش از اندازه مصرف میکنید بدن شما پیامهای هشدار دهندهای را برایتان ارسال میکند تا به شما یادآوری کند که زمان کنترل مصرف نمک فرا رسیده است.از جمله علائمی که نشان میدهند بیش از اندازه نمک مصرف کردهاید میتوان به موارد ذیل اشاره ...
گروه علمی: محققان مواد خود ترمیمی را با استفاده از نمک و ژلاتین تولید کردهاند که راه را برای دستگاههای رباتیک انعطافپذیر و کشسان هموار میکند.به گزارش ایسنا، شکی نیست که مواد خود ترمیم شونده فواید و کاربردهای زیادی دارند. یکی از قابل توجهترین آنها، دستهای مصنوعی شبیه ...
گروه سلامت: ادویههای بسیاری برای خوشطعم کردن غذا وجود دارد که اگر با مقداری مناسب با هم ترکیب شود و همچنین از نوع ترکیب آنها آگاهی داشته باشیم به راحتی غذایی با طعمی عالی خواهیم پخت. در این مطلب با ادویههایی آشنا میشوید که میتوان آنها را جایگزین نمک کرد.
بسیاری از ما ...
گروه علمی: محققان آمریکایی در مطالعه اخیرشان از تاثیر مصرف نمک بر جریان خون مغز خبر دادهاند و اظهار کردهاند فعال شدن نورونها در هیپوتالاموس باعث کاهش جریان خون میشود. محققان "دانشگاه جورجیا" در مطالعه اخیرشان چگونگی تاثیر مصرف نمک بر سلامت مغز و ارتباط بین فعالیت نورون...
گروه علمی: تحقیقات جدید چربی حیوانی، لبنیات پرچرب و مصرف نمک را برای سلامتی مفید می داند البته با شرایطی. بعد از این که طی یکی دو دهه گذشته ،پژوهش های جدید از چربی بهویژه چربی حیوانی اعاده حیثیت کرد و نشان داد که این نوع چربی از چربی اشباع شده کم ضررتر است. حالا پژوهش ها از دیگر متهمانی که گفته ...
گروه علمی: محققان اخیرا با مطالعه بر روی موشها دریافتهاند که رژیم غذایی حاوی نمک زیاد میتواند با رشد تومورها مبارزه کند.به گزارش ایسنا، گرچه رژیمهای غذایی سرشار از نمک عمدتا پیامدهای منفی بر روی سلامتی افراد دارند و موجب افزایش فشار خون شده و بر سیستم قلبی عروقی تاثیر میگذارند،...
گروه علمی: طبق تحقیقات مشخص شده است که دریافت بیش از حد نمک شش هشدار برای سلامت کلی بدن به دنبال دارد:
کاهش عملکرد مغز
مطالعات محققان کانادایی در سال ۲۰۱۱ نشان داد شانس ابتلا به زوال عقل در این افراد نسبت به کسانی که نمک کمتری مصرف میکردند، بیشتر بوده است.
تورم در بدن
مصرف نمک زیاد باعث ...
گروه علمی: کارشناسان حوزه تغذیه میگویند راههایی برای کاهش نمک در رژیم غذایی شما وجود دارد، اما به نظر میرسد یکی از بهترین راهها، استفاده از جایگزینهای نمک است. محققان در چین میگویند استفاده از جایگزین نمک میتواند به بهبود سلامت قلب کمک کند. اما کارشناسان می...